Поштоване колегинице и колеге,

Док се други баве нама, и радом нашег Синдиката, ми се бавимо нашим чланством на начин који то до сада ниједан од Синдиката није урадио.

Обавештавали смо вас ових дана о додатном осигурању за сваког члана Синдиката медицинских сестара и техничара Србије, а сада можемо и званично да вас обавестимо да је Уговор о осигурању потписан и да сте од 12.03.2018. осигурани 24h.

За све процедуре око додатног осигурања, и око наплата евентуалних премија тог осигурања, информисаћете се код Председника ОО СМСТС у вашим здравственим установама. Још једном вам напомињемо да за ово осигурање нема додатних материјалних издвајања са ваше стране. Новац за ово осигурање се уплаћује од чланарине, тачније од износа који свака ОО нашег Синдиката уплаћује Централи СМСТС.

Руководство СМСТС, заједно са свима вама, нашим члановима, се труди да ради максимално у корист свих нас и у корист бољег положаја наше професије, колико је то могуће у овим околностима у којима живимо и радимо.

Подсећамо вас да је Редовна годишња Скупштина СМСТС и ове године традиционално у Кладову од 10.04.2018. до 13.04.2018. где можете добити све остале информације које се тичу нашег положаја у здравству. На Скупштини очекујемо и веома значајне госте о којима ће Председници наших ОО широм здравствених установа у Србији бити обавештени у материјалу који ће добити за Скупштину.

Руководство СМСТС

 

doc432