Сведоци смо да образовање није увек нужно и интелигенција, и око тога ће се, надам се, већина са мном сложити.

Главни твит смо ми из Синдиката медицинских сестара и техничара Србије, а разлог је што вам не дајемо много забаве, вама којима је вест само број умрлих медицинских сестара и техничара, само то и ништа више. Јел’ да вам је стало да знате праве разлоге, онда би сте и схватили да је број умрлих медицинских сестара и техничара „врх леденог брега “.

Важније од тога је зашто умиремо у тишини, и како је медицинским сестрама и техничарима већ 50 година. Тешко нам иде да се заплакујемо по потреби, да глуматамо. Управо због тога ми бирамо да ћутимо око ове теме, ми бирамо да радимо на својим радним местима и помажемо оболелима у овим тешким временима. Нико међу нама нема амбиције да прави политичку каријеру, а овде у Србији изгледа само то пролази.

Ако изоставимо велики број, тачније велику већину оних честитих и сјајних лекара, оним преосталима желимо да се захвалимо на изненадној и ничим изазваној бризи, они ће већ знати шта то тачно значи.

Не би смо даље отварали више тема, поручујемо свима који то до сада нису схватили, да ће Синдиката медицинских сестара и техничара Србије увек бити први да ствари назове правим именом, да о свему прича отворено, када год било која медијска кућа и ТВ емисија о томе буду желели коректно да пренесу. Извлачење из контекста, и оцену нашег рада остављамо на савест гласноговорницима попут „Др Жике, др Мике, др Пере …“